Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai, 2012

Noua colectie de lux de la Sant' Agostino - Gemstone

www.e-gresie.ro va prezinta noua colectie disponibila la comanda pe websiteul nostru . Acest model de gresie si situeaza in aria celor de lux , fiind un produs care se caraterizeaza prin pierderi masive de tonalitate si structura de la o placa la alta , acest model este unul portelanat si se este rezistent la trafic intens si socuri termice , astfel aceasta gresie si faianta se poate aplica in locatii rezidentiale cat si in resturante , cafenele , baruri sau spatii comerciale care doresc sa creeze ambiente cu un aspect deosebit . Pentru informatii privind preturi sau detalii de livrare , nu ezitati sa ne contactati .

DS Ceramic Shop - Top ceramic Boutique

In curand Showroomul  DS Ceramic Shop din Cluj Napoca va intra in renovare , ramaneti alaturi de noi pentru a vedea noua fata a magazinului nostru . Va promitem ca in noua ambianta creata veti gasi cele mai bune servicii de pe piata si produse pe masura acestora .

Gresie si faianta in formate mari , rectificata Versilia imitatie marmura Carara

Acum in showroomul DS Ceramic Shop va asteapta noul expozor al colectiei Versilia , versiunea carrara si zebrino . Aceasta colectie este disponibila in dimensiuniile 50x50 50x100 25x50 . Varianta Zebrino ofera o nota aparte , adica este o versiune stilizare a vestitei marmure care se exploateaza in deja arhicunoscuta cariera italiana . Va recomadam sa folositi acest produs in urmatoarele spatii : spatii comerciale cu trafic intens , baie , bucatarie , hol living .

Proiecte & discounturi gresie si faianta DS Ceramica

Nu uitati sa ne contactati cand aveti de cerut informatii privind preturiile si produsele DS Ceramic Shop . Compania noastra are in derulare lunar proiecte de dimeniuni mari , odata cu acestea dmv puteti beneficia de duicounturi substantiale pentru gresie si faianta , daca reusiti sa gasiti un produs care urmeaza sa fie cumparat in cantitate mare de la fabrica . Interesul nostru va fi tot timpul de a va oferi un pret cat mai atractiv pentru produsele comercializate si totodata proiectul dmv este si al nostru . Suna la 0752758559 si intereseaza-te de produsul care va ofera cel mai bun discoutn .

Gresie si faianta de lux scoasa din productie

In cazul in care necesarul dmv de gresie si faianta depaseste 100 m2 nu ezitati sa ne contactati pentru a fi informati de gresia si faianta scoasa din productie de la cerdisa ceramiche . Aceste colectii beneficiaza de preturi foarte buna , toate fiind calitatea 1 . Dintre seriile pentru care puteti beneficia de discounturi substantiale va amintim tipuriile de gresie rectificata portelanata , portelanata si colorata in masa , gresie anti-derapanta (anti-slip) gresie speciala pentru exterior , gresie anti-acida pentru spitale si spatii non rezidentiale cat si multe altele . Pentru informatii supliemntare va invitam sa ne contactati la 0752758559 sau la adresa de email : office@e-gresie.ro

Cea mai ieftina gresie portelanata doar la www.e-gresie.ro

DS Ceramic Shop va pune la dispozitie incepand de azi cea mai ieftina gresie portelanata produsa in Italia de fabrica MomaStella . Cu preturi incepand de 25 de lei/m2 pentru faianta in 20x25 noiile game de gresie si faianta va ofera o flexibilitate mai mare in alegerea produselor ceramice aplicate . Indiferent daca aveti un proiect mai mare sau unul de dimensiuni mai mici , acum noi va oferim produsele de cea mai buna calitate la preturi corecte . nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare .

Gresie silk lila si malva doar la www.e-gresie.ro

www.e-gresie.ro isi extinde orizonturiile . Momentan puteti gasi doua noi colectii de gresie si faianta pentru baie si bucatarie in formatul 20x50 de la A La Plana . Produsele sunt pe stoc si sunt cu livrare imediata , toate la cel mai bun pret . vizitati websiteul nostru pentru a vizualiza colectiile Silk , Gaudi si Aqua .

Gresie rectificata imitatie marmura carrara in formate mari - Versilia

Cerdisa Ceramiche va pune la dispozitie prin DS Ceramic Shop noua colectie de gresie si faianta imitatie marmura . Disponibila in dimensiuniile 50x100 ; 50x50 ; 25x100 acest model de gresie si faianta va ajuta sa decorati orice spatiu , incepand de la baie , bucatarie , hol , living sau chiar si spatii comerciale . Aceasta colectie va ofera de asemenea si foarte multe modele de decor cat si brauri , care va ajuta sa personalizati spatiile placate . Toate versiuniile de dimensiuni din aceasta gama sunt rectificate iar gresia este portelanata .

Piscine placate cu mozaic din sticla personalizat si plaja cu gresie tehnica

www.e-gresie.ro va pune la dispozitie serviciul de randari pentru proiectele dmv . indiferent ca doriti sa placati cu gresie si faianta sau mozaic ambientele dmv pot fi prelucrate in imagini 3d . Impreuna cu arhitectii colaboratori va ajutam sa va decorati ambientele in cel mai corect mod cu putinta . Din dorinta de a va oferi cele mai bune servicii posibile , DS Ceramic Shop va pune la dispozitie un serviciu specializat care sa va satisfaca toate nevoiile . Pentru informatii suplimentare sunati la 0752758559 Dan Sorin

Gresie si faianta imitatie piatra antichizata

www.e-gresie.ro vine in intampinarea clientiilor sai cu noi modele de gresie si faianta de lux de la Ceramica Sant' Agostino . Azi va prezentam o colectie inspirata din natura cu iz antic care a dat nastere colectiei de gresie si faianta Earth . Particularitatea acestei colectii se obtine prin pierderea de tonalitate de la o placa la alta , efect care da o nota aparte ambientelor care doriti sa le placati . Observand noiile trenduri in materie de ceramica , majoritatea fabriciilor italiene se indreapta tot mai mult spre colectii de gresie si faianta inspirate si regasite in natura . Daca acum cinci ani puteam gasi colectii noi cu culori tot mai aprinse si texturi moderne , acum simtim tot mai mult o intoarcere la mediul inconjurator si la natura . Aceasta colectie este portelanata si colorata in masa si dispune de mai multe piese speciale .

Colectiile de lux de la Sant' Agostino

Sant' Agostino este o marca italiana ce creeaza produse de cea mai buna calitate, pentru a satisafce o clientela pretentioasa. Colectia Gemstone, dupa cum ii spune si numele se concentreaza pe redarea exacta a naturaletii pietrei brute.Este foarte potrivita pentru restaurante sau spatii comericale. Poate compune deasemenea si un decor unic pentru livingul sau baia dvs.  Disponibila in mai multe variante de culori, culoarea  cea mai spectaculoasa este fara doar si poate Africa, prezenta si in poza de mai sus.Exista pierderi de nuanta si textura, pentru un efect cat mai natural.  Gresia este rectificata, si se poate folosi si ca faianta. Rezsitenta la acizi si inghet, colectia poate sa devina un nou trend in ceea ce privetse ideea de piatra. Puteti gasi mia multe informatii tehnice pe www.e-gresie.ro sau la office@e-gresie.ro